17 Dec
2013

Inwoners, ondernemers en bestuurders zijn van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2014 van 19.30-21.30 uur in Land & Zeezicht, St. Felixweg 3 in Kamperland.

Het college van burgemeester en wethouders wil graag samen met u het glas heffen op het nieuwe jaar.

Thema: Waterrijk Noord-Beveland
Inmiddels is het een traditie om een thema aan deze receptie te verbinden. Ook nu hebben we weer een interessant onderwerp gevonden namelijk ‘Waterrijk Noord-Beveland’. De gemeente heeft weer een breed scala aan organisaties bereid gevonden om een bijdrage te leveren aan deze avond. Naast de interessante stands die u kunt bezoeken is deze avond natuurlijk de gelegenheid om andere inwoners, (collega)-ondernemers, het gemeentebestuur en andere overheidsinstanties te ontmoeten en onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten.

Parkeren
In verband met de te verwachten drukte zijn er verkeersregelaars aanwezig. Zij zullen instructies geven over waar er geparkeerd kan worden. Ook is er de mogelijkheid om vanaf het parkeerterrein bij C1000 in Kamperland met busjes naar de locatie te rijden. Graag willen we u verzoeken zoveel mogelijk te carpoolen.

Ga hier naar het: Facebook event

Ga hier naar de website van: Gemeente Noord-Beveland