1 Jul
2024

Meer informatie: https://www.human-bodies.info/zeeland/nl

Openingstijden

van 10 t/m 31 juli 2024
van 5 t/m 14 augustus 2024
van 10.00 tot 18.00 uur
zondag gesloten

Organisator: Proud Lion Entertainment GmbH, Dorfrunde 25, D-19243 Boddin

Proud Lion Entertainment is beschikbaar om vragen te beantwoorden. Per e-mail bereikbaar op info@proud-lion.de

Real Human Bodies – Kamperland/Zeeland

De bijzondere tentoonstelling vindt plaats van 10 t/m 31 juli 2024 en van 5 t/m 14 augustus 2024 van 11.00 tot 18.00 uur op evenementenlocatie Land & Zeezicht, St. Felixweg 3, 4493 PR Kamperland. Op zondag is het gesloten.

Tentoonstelling echte menselijke lichamen in Kamperland/Zeeland!

In deze anatomische tentoonstelling wordt een uitgebreide, wetenschappelijk waardevolle collectie educatief verwerkte anatomische tentoonstellingsstukken gepresenteerd. Deze bestaat uit geconserveerde, echte menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen en orgaanblokken die medische kennis en unieke indrukken overbrengen aan de geïnteresseerde bezoeker.

De lichamen, lichaamsdelen en organen zijn afkomstig van lichaamsdonoren en zijn permanent geconserveerd met behulp van de zogenaamde plastinatietechniek.

Er wordt speciale aandacht besteed aan het thema kanker en tumoren: er worden verschillende soorten tumoren en tumorexemplaren tentoongesteld en toegelicht. De tentoonstelling biedt uitgebreide uitleg, multimediale presentaties en didactische tabellen over algemene en specifieke onderwerpen met betrekking tot het menselijk lichaam. Tot de belangrijkste thema’s behoren het skelet en het bewegingsapparaat, de hersenen en het zenuwstelsel, de geslachtsorganen, hart en bloedvaten, nieren en urinewegen, het spijsverteringsstelsel, de zintuigen, luchtwegen en longen.

Uit respect voor de overledenen en het doel van de lichaamsdonatie worden alle lichamen en organen uitsluitend in medische poses weergegeven. De focus ligt primair op het overdragen van kennis via echte menselijke tentoonstellingsstukken, die diepgaand en uitgebreid worden gepresenteerd.

Ticketprijzen Online:
– Kinderen tot 5 jaar: gratis toegang
– Scholieren en studenten: 12,00 EUR
– Gepensioneerden/gehandicapten: 12,00 EUR
– Volwassenen: 17,00 EUR
– Familieticket: 45,00 EUR (2 volwassenen en max. 2 kinderen)

U kunt echter ook tickets direct aan de kassa bij de ingang van de tentoonstelling kopen.

Ticketprijzen aan de kassa:
– Kinderen tot 5 jaar: gratis toegang
– Scholieren en studenten: 15,00 EUR
– Gepensioneerden/gehandicapten: 15,00 EUR
– Volwassenen: 20,00 EUR
– Familieticket: 50,00 EUR (2 volwassenen en max. 2 kinderen)

Gehandicapten met een begeleiderskaart kunnen gratis een begeleider meenemen. De begeleidende persoon heeft geen ticket nodig. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben geen kaartje nodig.
Het meenemen van honden is niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden en partnerhonden. Deze blindengeleidehonden moeten een muilkorf en een harnas dragen.
Met een toegangsbewijs is toegang tot de tentoonstelling op ieder moment mogelijk tijdens de openingstijden van de geboekte dag.

verdere informatie op: www.human-bodies.info